Nejnovější recenze ze sekce PC skříně
dobré chlazení
- Šikovná
- Hezky design, podsviceni
- Rozumná cena.
- Dost prostoru i pro starší desky.
- Obsahuje i montážní materiál
- Krytky na audio konektory i USB.
- Výkonný
- Skvělá elegantní bedna
- Kvalitni zpracování, vše perfektně pasuje
- Lehká
- Tiché ventilátory s ovládáním ryvhlosti na skříni
- Příslušenství
- Návod
- Akrylový bok je zbytečně moc matný
- Vzhled, vnitřní uspořádání, výborná cirkulace vzduchu.
- misto pro vetraky,krasne značená elektrika
- moc mekky plech , nevyresen bocnice s vetrakem
- Vešla se do ní m-atx základní deska
- Vešel se do ní ATX zdroj
- Skleněná a odvětraná bočnice v balení
- 2 ventilátory
- Prachové filtry skoro všude
- Nemá usb c
- Rámeček na atx zdroj jsem si musel vytisknout na 3d tiskárně
- Líbilo by se mi další umístění pro 3,5 disk
Základní deska typu m-atx, jsou dvě velikosti, musela být použita ta menší.... Ne každá m-atx by seděla na šroubky.
Při použití vytištěného rámečku na zdroj je kabel pro přední audio krátký.
- vzhled
- 3 ventilátory
- není podsvícení
- Prostor na vsechno, ale je to kusanec :)
- Usb c ma sice krytku na hornim panelu, ale neni soucasti dodavky
- Drzaky na HDD - Ssd ok, ale na klasicke 3,5 HDD neni rychlo-upinak v baleni. A s dodanymi sroubky pridelate HDD jen na 2 diry.
- Case je rovnou osazena vetraky, 3 vpredu, jeden vzadu. fajn. Ale nikde nebi navod, jak je pripojit. Musi se vzit jejich kabely, propojit mezi sebou s pak jeden propojit na desku. Da se, ale na to jsou ty kabylky dost kratke, tady nekdo zbytecne setril par cisel kabylku
- Nádherný design
- Skvělé materiály
- Skvělé zpracování
- Cirkulace vzduchu na jedničku
- Prostě naprosto parádní skříň za velmi slušnou cenu
Zatím nic a snad ani nic nebude
- Za mně je to super bedna pro náročné hráče, kam se vejde úplně všechno
- Prostorná skříň
- ARBG Ventilátory
- Cable management
- Dráty ventilátorů.
Skvělá prostorná PC skříň. Spousta místa pro instalaci komponentů, výborné možnosti pro cable management. Podpora pro rozšíření PC, lze přidat dalších 5 ventilátorů nebo instalovat radiátor pro vodní chlazení. Podpora vertikálního umístění GPU.
Na rozdíl od Zalman Z10 a Z10 Plus, které mají zastaralé hlučné molex ventilátory, Z10 Duo má kvalitní tiché adresovatelné ARBG ventilárory, kde se rychlost otáček mění podle teploty PC. To je jediný rozdíl oproti jiným verzím a proto silně doporučuji připlatit si za Z10 Duo. Barevné podsvícení a intenzitu lze měnit stisknutím tlačítka na horním panelu, není potřeba žádná aplikace. Osobně jsem zakotvil na pulzující modré.
Balení obsahuje dva různé přední kryty. Skleněný čelní díl pro designovou variantu nebo mřížku pro lepší průchod vzduchu. Pro herní sestavy silně doporučuju použít mřížku, mnohem lepší chlazení, teploty komponentů v zátěži výrazně klesly.
Jediné co bych vytknul je asi změť drátů od ventilátorů a podsvícení, chce to kreativitu při cable managementu.
- Za mně je to super bedna pro náročné hráče, kam se vejde úplně všechno
- Pevný kovový box
- Výseky dobře sedí na konektory
- Za tu cenu v zásadě jednoduchý naohýbaný výsek z tenkého plechu
Vcelku dobrý jednoduchý low-cost box, který neurazí. Za tu cenu by ale bylo fajn, kdyby obsahoval alespoň nějaká obyčejná tlačítka "power" a "reset", na něž má Odroid M1 připravený konektor a v zásadě by nic moc výrobce nestála. I přes to se nejedná o špatný produkt.
- hodně místa pro cable manegment
- nízká pořizovací cena
- displej ukazující teplotu a otáčky
- málo prostoru pro přední ventilátory
- levnější zpracování
super