Nejnovější recenze ze sekce PC skříně
- Pokud chcete kompaktní skříň, nemá chybu.
- mATX v pohodě, celkem mohutná Zotac 3070 AMP (3 sloty, 291mm dlouhá) v pohodě
- zajímavé, nestandartní řešení umístění zdroje ( praktické )
- Cena pod litr neměla chybu.
- Jedině možná nevýhoda je nestandartní úchyt bočnic. Když chcete bočnice pryč, musíte odstranit vršek.
Někdo používal hlavu při návrhu této skříně. Ultra kompaktní do které narvete fakt slušnou grafiku, slušný zdroj ( mám tam kilowatt ). Pochopitelně to chce odfuk tepla, nicméně u takové skříně se s tím počítá.
- Pěkná bedna vzhledem
- Airflow taky v pohodě
- Zpracování je strašný, nejlevnější plech a materiál co jde použít, ale co čekat za ty peníze. Na nějakou low budget sestavu asi dobrý
- Nefunkční rozbočovač ventilatoru, 3x jsem všechno kontroloval a všechno je správně zapojené a i tak bios ukazuje 0rpm otáček. Ale ventilátory se točí, tak těžko říct kde je chyba.
Pokud máte pár stovek navíc kupte si radši jinou i přes to že bude trochu dražší.
- je levna
- nejsouz dobry vetraky
- neadresovatelny podsviceni
- mala konektorova vibava
- ne moc dobry prachovy filtry
- Dobrý airflow.
- Velice tiché ventilátory.
- vše
- bez vertikal gpu malo mista pro velky karty
- OK
Inter-Tech 88887112
Přidáno: 26. září 2023
(naposledy upraveno 26. září 2023)
Zakoupeno v KUPSIONLINE.CZ
- vyšší cena
- Vzdušná case
- Menší rozměr ,akorát do stolu
zatím nevím
- Design
- Kvalita zpracování
Mám už jen Mesh 2 v černé a opět velká spokojenost.
- 3pin vetraky
- za tu cenu bomba
- design
- hliníkový blok, dobře chladí i pasivně
- tichý
- hliníkový blok, problémy s bezdrátovou myší/klávesnicí
Tahle krabička funguje velmi dobře. Teplo od procesoru i paměti odvádí i pasivně na jedničku a tak jsem větráček slyšel zatím pouze při startu. Jedinou slabinou může být to, že je to kus hliníku a někdy až moc odstíní signál mezi bezdrátovým přijímačem a myší a klávesnicí. Krátká USB prodlužka to vyřešila. A funkčnosti Wi-Fi neubírá. BT jsem nezkoušel.
Koupě rozhodně nelituji. A už se nemusím s manželkou dohadovat, zda takto může zůstat v obýváku pod televizí. A sice jsem to nepotřeboval, ale netuším, jak vyřešit připojení kamery - průchodku pro kabel jsem nenašel. A vypadalo by to stejně ošklivě.
- pěkné robustní provedení, snad jen kryt na magnety je trošku nezvyklý
- kvalita
- dostatečně prostorná
- rozumná cena cca 3200 kč s dph
- váha cca až 15 kg jen (case + obal)
Vše OK.
- Beautiful
- Pre-installed cables have good cable management
- Give extra screws and cable ties
- Have 2 pre-installed big fans, silent
- Heavy
- Expensive
- Dost místa
- Možnost 140mm ventilátory
- Tenké plechy
Za rozumné peníze skříň, do které se vejde velká GPU i věžový chladič CPU.
Jen pozor na plechy - fakt tenké a ostré. Kolikrát stačí jednou utáhnout a strhne se závit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »