NZXT H5 Flow RGB CC-H51FB-R1
- vzhled
- kvalita zpracování
- 2 rgb větráky
- velikost
- Špatně se tam šroubuje micro-ATX deska (dírky na šroubky jsou jinde než na desce).
- při režimu spánku bliká tlačítko (otravné)
- Skvělé kvalitní zpracování
- Tmavší temperované sklo, což mi vyhovuje více než čistě průhledné
- Osazení 4 ventilátory přímo od výrobce
- Spoustu úchytů pro vyvazování kabelů , takže vnitřek skříně je krásně čistý a téměř veškeré kabely jsou vedeny v zadní "neviditelné "části
- Napájení ventilátorů je 3 dohromady (přes "slučovač", 1 samostatně). vzhledem k mini ITX formátu desky a 1 regulovatelnému napájení jsem musel dokoupit pwr rozbočovač napájení cca za 170kč. Nicméně tohle není vyloženě mínus produktu.
, zakoupeno v Smarty.cz
Doporučuje produkt
Kvalitně zpracovaná a hezká bedna. Určitě za tu cenu stojí. Má skvělý airflow. Dokonce i krytky proti prachu. Dokonce jsou i přibalené stahovací pásky.
Doporučuje produkt
Velmi kvalitní case s výborným air flow. Case jsem měnil z předchozího menšího typu NZXT H210 black, kde se mi nevešla nová 3-slot VGA. V typu H5 je mnohem více místa, veškeré použité materiály jsou velice kvalitní a do budoucna pravděpodobně tuto značku opět použiji vzhledem k maximální spokojenosti.
Parametry produktu
Popis produktu
NZXT H5 Flow RGB
Elegantní počítačová skříň nabízí stylovou prosklenou bočnici, perforovaný panel a prvotřídní kovovou konstrukci. Osazení komponentami je lehké díky systému správy kabeláže, kabely tedy nikde zbytečně nepřekáží. Skříň je osazena dvěma 140 mm ventilátory s RGB podsvícením a dvěma 120 mm ventilátory bez podsvícení. Potěší také možnost rozšíření o další dva ventilátory. Samozřejmostí jsou prachové filtry. Důmyslné řešení umožňuje pohodlné umístění až 280 mm dlouhého výměníku vodního chlazení na přední straně. Ve skříni je dostatek prostoru pro chladič CPU do výšky až 165 mm a grafickou kartu o délce až 365 mm. Na vrchní straně je USB 3.0 port, USB-C port a kombinovaný audio port sluchátek a mikrofonu. Skříň je dodávána bez zdroje.
Ilustrační foto - Zobrazené komponenty na úvodní fotografii nejsou součástí balení.
ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE
- Provedení skříně: Middle Tower
- Interní pozice: 1× 3,5", 2× 2,5"
- Kompatibilita základní desky: ATX, Micro ATX, Mini ITX
- Zdroj: bez zdroje
- Konektory na horním panelu: 1× USB-C 3.2 Gen2 (USB 3.1), 1× USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), 1× kombinovaný port sluchátek a mikrofonu
- Rozměry: 464 × 446 × 227 mm (výška s nožkami)
- Hmotnost: 7,36 kg
- Barva: černá
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- chlazení
- vzhled
- kvalita zpracování
- 2 rgb větráky
- velikost
- při režimu spánku bliká tlačítko (otravné)
- Skvělé kvalitní zpracování
- Tmavší temperované sklo, což mi vyhovuje více než čistě průhledné